top of page
DSCN9705.JPG

Landelijke Markt

Op 20 augustus 2023 hebben we  op de Pluktuin opnieuw  een Landelijke Markt georganiseerd. Met een aanbod van ongeveer 22 kramen waaronder  kunst, boeken, brocante en lekkernijen was het een zeer geslaagde dag. Het weer was prachtig en vele bezoekers wisten de tuin te vinden. We hebben  allemaal enorm genoten!

PRIJS VOOR BESTE FILM IN
                                       AMERSFOORT

Omdat we trofeewinnaar zijn geworden van de provinciale projecten van Kern met Pit, zijn we naar de landelijke finale geweest.
Daar hebben we met ons promotiefilmpje een prijs van €1000 gewonnen. 

 
Kinderen op de Pluktuin
Sanne is onze jongste vrijwilliger en we zijn heel blij met haar. Ons streven is om veel kinderen in aanraking te brengen met tuinieren , kennismaken met  natuur en vooral te laten verwonderen. Dat kan natuurlijk door gewoon een bloemetje te komen plukken, maar dat doen we ook door middel van natuurprojecten op school en op de Pluktuin.
les 2.jpg
IMG_7026.JPEG
Verkoop van eigen zaden
Ieder jaar oogsten we onze eigen zaden. De zaden zijn verkrijgbaar tijdens het bloemenseizoen, maar kunt u via deze site uiteraard ook eerder bestellen. Zakjes zijn €1,50 per stuk. Verschillende zaden zijn regelmatig (gratis) verkrijgbaar in de zadenbieb in de bibliotheek in Bedum. Dit vanuit het oogpunt dat meer bloemen in onze omgeving, deze alleen maar mooier maakt.

Zaden op voorraad van o.a:
Duizendschoon
Groot Akkerscherm
Cosmea Double Click

Cosmea Oranje
Ierse Klokjes
Dille
Duifkruid/ Scabiosa div.soorten
Juffertje in het Groen
Scharnierbloem
Bolderik
Griekse Malva
Zinnia div. soorten
Leeuwenbek div.soorten

 

bottom of page